Algemene voorwaarden

Lees deze gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door alvorens gebruik te maken van de Autobedrijven-totaal.nl website. Door de Autobedrijven-totaal.nl website te gebruiken, geeft u aan kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met één of meerdere voorwaarden, dient u geen gebruik te maken van de Autobedrijven-totaal.nl website.

1. Intellectuele eigendom

Deze website is eigendom van Autobedrijven-totaal.nl. Alle afbeeldingen van producten en alle materialen op de site zijn eigendom van Autobedrijven-totaal.nl en mogen alleen gebruikt worden om de pagina on-line te kunnen bekijken.

2. Juistheid van gegevens

Autobedrijven-totaal.nl categoriseert acties op merk en model van autofabrikanten en autodealers. Daarbij streeft Autobedrijven-totaal.nl naar een zo compleet en actueel mogelijk aanbod van relevante acties en aanbiedingen. Autobedrijven-totaal.nl kan echter niet instaan voor de juistheid van de gepresenteerde aanbiedingen en/of acties. Er kan eveneens geen aanspraak gemaakt worden op de beschikbaarheid van de gepresenteerde actie(s). Sommige op deze site geïllustreerde modellen, onderdelen en accessoires kunnen in detail verschillen van de werkelijke uitvoering. De afgebeelde kleuren kunnen slechts een gemiddelde indruk geven van de werkelijkheid. De informatie op deze site is gebaseerd op de laatst bekende gegevens op het moment van lanceren van de site. Autobedrijven-totaal.nl wijst echter alle aansprakelijkheid van de hand voor eventuele fouten.

3. Aansprakelijkheid

Autobedrijven-totaal.nl is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze op onze website zouden voorkomen. Autobedrijven-totaal.nl is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de Autobedrijven-totaal.nl website zijn gelinked.

4. Persoonsgegevens

Indien de bezoeker zich opgeeft om via e-mail informatie te ontvangen, geeft een bezoeker Autobedrijven-totaal.nl toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan in een bestand van Autobedrijven-totaal.nl met het oog op een geautomatiseerd klantenbeheer en marktonderzoek. Bij elke e-mail communicatie zal de bezoeker de mogelijkheid geboden worden geen verdere informatie te ontvangen. De verstrekte gegevens kunnen worden doorgegeven aan de met Autobedrijven-totaal.nl contractueel of vennootschap rechterlijk verbonden ondernemingen. De bezoeker heeft recht op inzage en eventuele correctie van de op u betrekking hebbende gegevens.

4.1 Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatieinformatie

In sommige gevallen zal Autobedrijven-totaal.nl gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar de website gekomen bent.

4.2 Cookies

Tijdens een bezoek aan de site kunnen zogenaamde 'cookies' op uw systeem geplaatst worden. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

5.Toepasselijke wetgeving en bevoegde rechtbanken

De Nederlandse wetgeving is van toepassing op deze website en op onderhavige Algemene Voorwaarden.

Auto verkopenAuto kopenAutovakantie rondreisAutobanden kopenDe goedkoopste autoverzekering!Autopech en hulp nodig?Auto-onderdelen (nieuw)Auto-onderdelen (tweedehands)AutoruitenAutoschadeAuto reclameAutoboekenAuto achtergronden / wallpapersAutorijscholenAuto leasen
Lease of kopen?

In een wereld waarin keuzes overal zijn, rijst vaak de vraag: leasen of kopen? Het is een dilemma dat velen van ons bezighoudt bij het overwegen van grote aankope...

Lees artikel
Meest aangeraden trouwauto’s 

Het is eindelijk zo ver. Je hebt jaren samen met je partner doorgebracht en wil het nu écht officieel maken. Bij een trouwdag hoort natuurlijk een enorm feest met alle...

Lees artikel
Auto huren in Amsterdam

Enterprise.nl: Auto huren in Amsterdam? Een stad doordrenkt met geschiedenis, c...

Lees artikel
Een nieuwe auto kopen

Als je beslist om een nieuwe auto te kopen dan ga je dat niet zomaar even beslissen. Waarschijnlijk neem je hiervoor de tijd en dat is maar goed ook, want voor je het weet ga je meer betalen dan nodig is of nog er...

Lees artikel
autobedrijven-totaal.nl.nl 2017 2024 | Sitemap Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Auto-media |