Een nieuwe auto kopen

Een nieuwe auto kopen

Als je beslist om een nieuwe auto te kopen dan ga je dat niet zomaar even beslissen. Waarschijnlijk neem je hiervoor de tijd en dat is maar goed ook, want voor je het weet ga je meer betalen dan nodig is of nog erger: je neemt jezelf een hoop problemen op de nek waar je niet of moeilijk van af zult komen. Je kunt het jezelf heel gemakkelijk maken door een paar valkuilen door te hebben waar mensen in het verleden gemakkelijk inliepen bij het kopen van een auto.

Auto kopen: maak altijd een proefrit

Het is altijd verstandig voor zowel een nieuwe auto als voor een tweedehands om een proefrit te maken. Je hebt dan de mogelijkheid om de remmen te testen maar ook de acceleratie, het bedieningsgemak en de vering van de wagen te controleren. Stel dat je geen proefrit maakt en je beslist om hem te kopen dan kun je niet meer terug als blijkt dat er toch iets mee scheelt. Je kunt wel terug, maar dan kost het jou extra geld.

Geen bedrog bij de juiste kilometerstand

Een veelhorend probleem bij garagisten is dat zij durven te spelen met de kilometerstand. Je kunt dit gemakkelijk verhelpen door een NAP aan te vragen ofwel een Nationale Auto Pas die geleverd wordt bij de RDW. Je zult zien als een garagist dit niet kan voorleggen, het beter is dat je de auto laat staan in de garage hoe mooi hij ook mag zijn.

Je zult zien als je deze eenvoudige tips meeneemt wanneer je een nieuwe auto gaat kopen dat je niet bedrogen kunt uitkomen. Uiteraard kun je ook de slijtage nakijken op de wagen, maar daarvoor volgt meestal professioneel advies bij de garagist.

Heb jij ook een bedrijf waar men auto's kan kopen? Vul je gegevens dan hier in en het bedrijf wordt opgenomen in onderstaand overzicht.

Bekijk hier hoeveel uw auto nog waard is >>

Terug naar overzicht
Auto verkopenAuto kopenAutovakantie rondreisAutobanden kopenDe goedkoopste autoverzekering!Autopech en hulp nodig?Auto-onderdelen (nieuw)Auto-onderdelen (tweedehands)AutoruitenAutoschadeAuto reclameAutoboekenAuto achtergronden / wallpapersAutorijscholenAuto leasen
autobedrijven-totaal.nl.nl 2017 2023 | Sitemap Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Auto-media |