Auto poetsen tips

Auto poetsen tips

Wie is er niet bekend mee? Het zijn de zomermaanden, de zon schijnt in de lucht, de temperatuur is heerlijk en mensen gaan er op uit om leuke dingen te doen. Tijd dus om je auto eens een maken over te geven zodat de buurman zich weer jaloers kan staren op je blinkende bolide. Je poetst de schoonheid graag zelf, met de beste middeltjes die je kon vinden in de winkel. Een wasstraat bij de garage is niet jouw ding, bovendien is de kans op krasjes door die ronddraaiende borstels groter. Maar wat is nu de beste manier om het zelf te doen? Welke autoshampoo en interieurreiniger gebruik je om het beste resultaat te boeken? Hoe zorg je ervoor dat na de eerste en beste regenbui je wasbeurt niet voor niets is geweest? Hoe ga je te werk en wat heb je nodig? Wij hebben een paar autopoets tips voor je op een rijtje gezet zodat je deze zomer weer vol zelfvertrouwen de straten op kunt.

Autopoets tips

  1. Eerst wassen, dan pas poetsen!
  2. Na het poetsen in de was zetten
  3. Gebruik zachte sponzen en poetsdoeken
  4. Vergeet je velgen niet!
  5. Reinig regelmatig het motorcompartiment
  6. Neem ook de ruiten mee en bescherm je ruiten

Bekijk hier het assortiment auto-onderdelen van Winparts.nl >>

Verleng de levensduur van je auto

Met bovenstaande tips hopen we dat jij de levensduur van je auto aanzienlijk kan verlengen. Je auto poetsen is namelijk ook onderdeel van het onderhoud en zal ervoor zorgen dat je auto schoon, netjes maar ook onderhouden blijft en langer meegaat. Geef jij echt om je auto? Poets hem dan regelmatig, niet alleen in de wasstraat!

Terug naar overzicht
Auto verkopenAuto kopenAutovakantie rondreisAutobanden kopenDe goedkoopste autoverzekering!Autopech en hulp nodig?Auto-onderdelen (nieuw)Auto-onderdelen (tweedehands)AutoruitenAutoschadeAuto reclameAutoboekenAuto achtergronden / wallpapersAutorijscholenAuto leasen
autobedrijven-totaal.nl.nl 2017 2023 | Sitemap Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Auto-media |