Wil je een Ecotap laadpaal? Met deze tips staat ie zo bij jou vo

Wil je een Ecotap laadpaal? Met deze tips staat ie zo bij jou voor de deur

Ben je ondernemer? En wil je een Ecotap laten plaatsen? Als ondernemer wil je graag bijdragen aan een duurzamere wereld en daar hoort een duurzaam wagenpark bij. Het laten plaatsen van een laadpaal voor elektrische auto's is daarom een logische stap. Ecotap is een Nederlands bedrijf dat duurzame laadoplossingen biedt voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Maar waar moet je aan denken als je een Ecotap laadpaal wilt laten plaatsen? In deze blog delen we vijf tips.

Locatie van de laadpaal

Voordat je de laadpaal daadwerkelijk gaat bestellen, is het belangrijk om een goede locatie te bepalen. Het is belangrijk om te kijken waar de laadpaal het meest efficiënt en veilig geplaatst kan worden. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met de toegankelijkheid voor de gebruikers en eventuele obstakels zoals bomen, lantaarnpalen of regenpijpen.

Capaciteit van de laadpaal

Bepaal van tevoren welk vermogen je nodig hebt voor de laadpaal. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar de grootte van het wagenpark en de gemiddelde laadduur per voertuig. Ecotap biedt verschillende laadpalen aan met verschillende vermogens, variërend van 3,7 kW tot 22 kW. Let hierbij ook op de mogelijkheid voor toekomstige uitbreidingen van het wagenpark.

Aanvragen van een laadpaal

Als je een goede locatie hebt bepaald en het vermogen van de laadpaal hebt bepaald, is het tijd om de laadpaal aan te vragen. Ecotap kan je hierbij helpen met het aanvragen van een offerte. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie verstrekt, zoals de locatie, het vermogen van de laadpaal en het gewenste type laadpaal. Binnen enkele dagen ontvang je een offerte op maat.

Installatie van de laadpaal

Als de offerte akkoord is, kan de installatie van de laadpaal beginnen. Het is belangrijk dat dit gebeurt door een gecertificeerde installateur. Ecotap werkt met een netwerk van gecertificeerde installateurs die de laadpaal op een veilige en correcte manier aansluiten. Tijdens de installatie wordt er rekening gehouden met zaken zoals de noodzakelijke bekabeling, het monteren van de laadpaal en de eventuele aanleg van een aparte groep.

Onderhoud van de laadpaal

Om ervoor te zorgen dat de laadpaal in optimale staat blijft, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te (laten) plegen. Dit kan preventief onderhoud zijn of het oplossen van storingen. Ecotap biedt verschillende service- en onderhoudsplannen aan die ervoor zorgen dat de laadpaal probleemloos blijft werken.

Samenvatting 

Het laten plaatsen van een Ecotap laadpaal is een goede stap naar een duurzaam wagenpark, maar vergt wel de nodige voorbereiding en aandacht. Door te letten op de locatie, capaciteit, aanvraag, installatie en onderhoud van de laadpaal, ben je verzekerd van een veilige en efficiënte manier van laden. Ecotap biedt hierbij de benodigde expertise en installatieservice, zodat je als ondernemer kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Bron: www.orangecharging.com

Terug naar overzicht
Auto verkopenAuto kopenAutovakantie rondreisAutobanden kopenDe goedkoopste autoverzekering!Autopech en hulp nodig?Auto-onderdelen (nieuw)Auto-onderdelen (tweedehands)AutoruitenAutoschadeAuto reclameAutoboekenAuto achtergronden / wallpapersAutorijscholenAuto leasen
autobedrijven-totaal.nl.nl 2017 2024 | Sitemap Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Auto-media |