Tesla model X lease

Tesla model X lease is een top oplossing als je een nieuwe luxe auto wilt rijden

Als je op zoek ent naar een elektrische auto die voorzien is van alle luxe, dan is de Tesla Model X zeker een auto die je moet bekijken. Tesla staat bekend om de prachtige geheel elektrische auto’s die zij maken. Sterker nog deze autofabrikant bracht de eerste auto op de markt die het elektrisch rijden naar het gewenste niveau tilde.

Waarom nog kiezen voor een auto op fossiele brandstof?

Misschien weerhoudt de aankoopprijs van de Tesla model X je nog om ervoor te kiezen om niet elektrisch te gaan rijden. Er is immers geen enkele andere reden meer om het niet te doen. Nog niet zo heel lang geleden werden argumenten als “te weinig laadpalen” of een te lage actieradius nog geregeld gebruikt om als nog een auto op benzine of diesel te kopen. Deze argumenten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Er zijn meer dan genoeg laadpunten door het hele land en een moderne elektrische auto zoals de Tesla model X rijdt inmiddels ruim 500 kilometer met een volle accu.

Tesla model x lease is de oplossing als het aankoopbedrag te hoog is

Twijfel je om een Tesla Model X te gaan rijden omdat het aankoopbedrag zo hoog is? Dan is de Tesla model x lease wellicht iets voor jou! De aanschafkosten voor een elektrische auto ligt altijd hoger vergeleken met hetzelfde model dat rijdt op benzine of diesel. Dit komt door de technische innovatieve elektromotor die deze auto’s hebben. Zo’n motor is een technisch hoogstandje en kost daarom ook veel meer geld dan een gewone automotor. Toch is het rijden in een elektrische auto vele malen goedkoper dan het rijden op een fossiele brandstof. Houdt het aankoopbedrag van de elektrische auto je tegen om er één te kopen? Kies dan voor Tesla model x lease en rij super voordeling in een gloednieuwe elektrische auto!

Voordelen van Tesla model X lease

De voordelen van een dergelijk leasecontract zoals Tesla model x lease zijn groot. Zo betaal je geen wegenbelasting en uiteraard geen benzine of diesel. Rij je de tesla zakelijk dan heb je een lage bijtelling van 8%. Uiteraard hoef je bij Tesla model X lease ook geen aanschafkosten te betalen. Wat je wel moet betalen is de elektriciteit waarmee je de auto oplaad, je parkeerkosten en je eventuele verkeersboetes. Verder worden overige kosten zoals reparatie en onderhoudskosten, autoverzekering en afschrijving in één voordelig vooraf vastgesteld maandbedrag gegoten.

Hoeveel kost een Tesla model X lease?

Het maandbedrag dat je betaald is afhankelijk van een aantal factoren. Als eerste kijkt de leasemaatschappij naar de aanschafwaarde van de Tesla model X. Wil jij extra opties, een hele speciale kleur of iets wat niet standaard is in laten bouwen? Dan worden deze extra kosten in je maandbedrag opgenomen. Dan kijkt men ook naar het aantal kilometers die je wilt gaan rijden met je nieuwe Tesla model X. Rij je veel dan is je maandbedrag hoger dan wanneer je weinig kilometers rijdt. Tot slot speelt ook de lengte van je leasecontract een rol bij het bepalen van het maandbedrag. Hoe langer je leasecontract loopt, dus hoe langer je met dezelfde auto rijdt, hoe lager je maandbedrag.

Terug naar overzicht
Auto verkopenAuto kopenAutovakantie rondreisAutobanden kopenDe goedkoopste autoverzekering!Autopech en hulp nodig?Auto-onderdelen (nieuw)Auto-onderdelen (tweedehands)AutoruitenAutoschadeAuto reclameAutoboekenAuto achtergronden / wallpapersAutorijscholenAuto leasen
autobedrijven-totaal.nl.nl 2017 2023 | Sitemap Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Auto-media |