Meest aangeraden trouwauto’s 

Het is eindelijk zo ver. Je hebt jaren samen met je partner doorgebracht en wil het nu écht officieel maken. Bij een trouwdag hoort natuurlijk een enorm feest met alle vrienden en familie, maar wat ook een bijzonder moment kan zijn, is de aankomst van de bruid en bruidegom. Wat de mensen op dat moment voor het eerst zien, is de auto waarin het getrouwde paar aan komt rijden, daarom is het belangrijk een mooie trouwauto te kiezen die past bij de sfeer, en de stijl van het koppel, om de mooiste ervaringen te beleven.

Merken

Er worden dagelijks talloze auto’s gehuurd voor trouwdagen over de hele wereld. De merken van deze auto’s kunnen heel erg verschillen, maar er blijven toch een paar over die het vaakst voorkomen. 

Rolls Royce Phantom. 

De Royce Phantom is een prachtige classy, moderne auto met dé perfecte look voor een prachtig entree. Ook staat de Phantom bekend om zijn ongelooflijke reputatie van elegantie, met haar luxurieuze interieur en prachtige design. Zoals verwacht komt hier ook een vrij hoge prijs bij kijken. Om de Rolls Royce Phantom voor een dag te huren ben je rond de €2000,- kwijt. Dit is een hoge prijs maar het is niks wat de Phantom niet waard is.

Mercedes S klasse

Deze klassieker is een algemene go-to als we het hebben over betaalbare luxurieuze auto’s Het automerk die grote indruk van verfijning en glamour maakt, een wonderbaarlijke auto die iedereen zal herkennen als een bewonderenswaardige trouwauto keuze. Mercedes heeft precies dat wat essentieel is voor de belangrijkste dag van je leven. Als je op zoek bent naar een auto om comfortabel in te rijden en om op te vallen op de huwelijksdag dan is de S klasse een perfecte match.

Chrysler 300C Limo

Limousines hebben echt die wow-factor waar de meeste trouwparen naar streven, met de lange wielbasis biedt het een beeld van belang en rijkdom. De Chrysler 300C is een van de meest populaire limousines voor trouwdagen, het geeft de bruid en bruidegom een gevoel van royalty. De ruimte in deze auto is heerlijk comfortabel en zelfs de grote trouwjurken, evenals vrienden en familieleden kunnen er in mee.

Bramwith

Als je meer fan bent van old school classics, dan is de Bramwith perfect voor jou. De Bramwith is een erg chique, luxe auto. Een presentatie van schoonheid, deze auto heeft zich bewezen als een geweldige keuze voor bruiden en bruidegoms.

Ferrari F430

De Ferrari F430 is een prachtige sportieve auto. De laatste tijd zijn sportwagens een populaire keuze voor de trouwdag. Reizen van de kerk naar de receptie in zo een super deluxe sportwagen is dus steeds terugkerende trend. De nieuwbakken echtparen willen natuurlijk in stijl komen op hun trouwlocatie. Welke betere manier is er dan met een supersnelle Ferrari aan te komen. Omdat het zo’n zeldzame auto is, zal het echt een unieke stempel op jouw huwelijksdag achterlaten.

Terug naar overzicht
Auto verkopenAuto kopenAutovakantie rondreisAutobanden kopenDe goedkoopste autoverzekering!Autopech en hulp nodig?Auto-onderdelen (nieuw)Auto-onderdelen (tweedehands)AutoruitenAutoschadeAuto reclameAutoboekenAuto achtergronden / wallpapersAutorijscholenAuto leasen
autobedrijven-totaal.nl.nl 2017 2024 | Sitemap Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Auto-media |