Een tweedehands auto kopen

Een tweedehands auto kopen, hoe weet je dat je geen kat in de zak koopt?

Het kopen van een auto brengt altijd risico’s met zich mee. Het is nou eenmaal een technisch gebruiksproduct en er kan ongezien wat mis mee zijn. Zelfs een gloednieuwe auto die net van de productieband komt afrollen vertoont soms mankementen. Gelukkig is er dan de fabrieksgarantie en wordt jouw nieuwe auto gemaakt zonder dat je daar zelf nog onkosten aan hebt. 

Een tweedehands auto kopen zonder ongeziene mankementen

Wil je geen nieuwe maar een tweedehands auto kopen? Dan is de situatie vaak wat anders. Je koopt je auto bij een particulier of een garagebedrijf in je omgeving. Ondanks de verkopers zullen zeggen dat de technische staat van de tweedehands auto geheel in orde is en je tijdens het korte proefritje ook niets vreemds is opgevallen, kunnen er wel degelijk mankementen zijn die later voor de dag komen. Helaas heb je geen garantie Alle kosten die je moet maken om je nieuwe tweedehands auto toch weer technisch in goede staat te brengen, zijn voor jouw rekening.

Bij Bynco een tweedehands auto kopen met alle zekerheid van een nieuwe!

Wil jij een technisch goede tweedehands auto kopen, dan kun je ook naar Bynco gaan. Bynco heeft een webshop waarin alle te koop aangeboden tweedehands auto’s gepresenteerd worden met een duidelijke foto en omschrijving. Al deze auto’s verkeren in uitstekende technische staat. Sommige auto’s hebben nog fabrieksgarantie. Bynco verkoopt al deze auto’s standaard met 180 dagen garantie. Ondanks Bynco weet dat de auto’s in technisch goede staat verkeren, kan er net als met een gloed nieuwe auto, onvoorziene defecten optreden. Omdat Bynco desondanks staat voor zijn product, in dit geval de tweedehands auto’s, krijg je dus extra zekerheid door die 180 dagen garantie. Deze garantie gaat overigens pas in als de fabrieksgarantie verkopen is. Daarbij mag je niet een kleien proefrit maken in je nieuwe tweedehands auto, je mag deze 2 weken uitproberen in de standaard proefperiode die Bynco hanteert.

Terug naar overzicht
Auto verkopenAuto kopenAutovakantie rondreisAutobanden kopenDe goedkoopste autoverzekering!Autopech en hulp nodig?Auto-onderdelen (nieuw)Auto-onderdelen (tweedehands)AutoruitenAutoschadeAuto reclameAutoboekenAuto achtergronden / wallpapersAutorijscholenAuto leasen
autobedrijven-totaal.nl.nl 2017 2023 | Sitemap Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Auto-media |