APK afgekeurd, wat nu?

APK afgekeurd, wat nu?

Het moment waarop je auto de APK-keuring niet doorstaat, kan voor de nodige stress zorgen. Wat moet je doen als je auto niet meer aan de eisen voldoet en de reparatiekosten te hoog zijn? In deze blog gaan we dieper in op de stappen die je kunt nemen als je auto niet meer door de APK komt. 

Stappen bij een afgekeurde APK

1. Begrijp de afkeurpunten

Vraag om een overzicht van de afkeurpunten bij de keuringsinstantie. Dit geeft je inzicht in welke delen van je auto problemen hebben.

2. Overweeg de reparaties

Evalueer de kosten van de benodigde reparaties. Soms kunnen kleine reparaties de auto weer door de APK krijgen, maar bij grote problemen kan dit duur zijn.

3. Verkoop de auto als sloopauto

Als de reparatiekosten te hoog zijn of de auto te oud is, kan het verkopen van de auto als sloopauto een goede optie zijn. Auto Direct Deal kan je helpen bij de verkoop, zelfs als je auto niet meer aan de keuringseisen voldoet.

4. Overweeg een APK-herkeuring

Soms is het de moeite waard om na reparaties een herkeuring aan te vragen. Als de auto dan door de keuring komt, kun je deze blijven gebruiken.

Verkoop van sloopauto's

Veel autosloperijen begrijpen de uitdagingen die komen kijken bij een afgekeurde APK. Ze bieden een handige oplossing voor het verkopen van sloopauto's en nemen de auto in de staat waarin deze verkeert.

Een oplossing voor afgekeurde APK

Als je auto niet meer door de APK komt en je niet wilt investeren in dure reparaties, weet dan dat er opties zijn. Overweeg het verkopen van je auto aan autodirectdeal.nl, zelfs als deze niet meer aan de keuringseisen voldoet. Zo kun je snel en gemakkelijk van je afgekeurde auto afkomen.

Terug naar overzicht
Auto verkopenAuto kopenAutovakantie rondreisAutobanden kopenDe goedkoopste autoverzekering!Autopech en hulp nodig?Auto-onderdelen (nieuw)Auto-onderdelen (tweedehands)AutoruitenAutoschadeAuto reclameAutoboekenAuto achtergronden / wallpapersAutorijscholenAuto leasen
autobedrijven-totaal.nl.nl 2017 2024 | Sitemap Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Auto-media |